Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. július 31., péntek

Két hét szünet

Holnaptól két hétig egyáltalán nem, vagy csak esetlegesen leszek netközelben, mivel nyaralni megyek. Ezért aztán két hétre a blog is szünetelni fog, olyan értelemben, hogy új cikkek nem lesznek. Az eddigiek persze elérhetőek maradnak.

Sajnos némileg elcsúsztam a terveimmel, így az angliai útról készült beszámolót csak nyaralás után tudom befejezni. Ezen túlmenően is vannak már félkész cikkek (például a Tenkes kapitánya musical-változatáról), ezek szintén csúsznak két hetet így. Eredetileg ez mind elutazás előttre volt betervezve, de az elmúlt hetem egy, az egyben ráment a Windows 98 telepítésére tett kísérletekre (ez de magyaros mondat lett...), mind ezidáig eredmény nélkül. (Ezt is a laptopomról írom.)

Megjegyzés: Ha valakit érdekel, a Hadszíntér-hez van magyar szinkronos változat. A kapcsolódó cikk végére belinkeltem. Köszönet érte Beninek!

Szerkesztés [2009. 08. 23.]: Két hétnél némileg több lett ez a szünet, mivel nyaralás alatt elmaradtam pár dologgal, így a blogom is háttérbe szorult kissé. Kárpótlásul még ma feltöltöm a teljes angliai beszámolót képekkel illusztrálva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails