Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. december 26., szombat

MSBR & Taint - Scopotophilia


Most némi idegnyúzást szeretnék közzétenni ezzel a lemezzel. A műfaj: noise. Angol szó, mely zajt jelent. Ezt zenére gúnyból vagy lenézésből szokták mondani. Hogy akkor hogy lesz ebből műfaj? Nos egyszerűen: itt szó szerint kell érteni, hogy zaj. Mély búgó hangok és magas, nyikorgásféle hangzás keveredik valami olyan brutális disszonanciában, hogy az a holtakat is felrázná. Aki kedveli az elborult, kaotikus hangzásvilágot, az itt megtalálja a számítását. Vagy nem. Nekem kiváló volt kávé helyett az éjszakai tanuláshoz például: ha már ez sem tart ébren, akkor már tökmindegy.

MSBR

Ami a lemezt illeti, mindössze két szám van rajta (eredetileg bakelit kislemezen adták ki, 66 példányra korlátozva a lemezek számát). A címben említett előadóktól egy-egy. Ha már előadók: mindkettő egyszemélyes projekt. Az MSBR egy mozaikszó, a "Molten Salt Breeder Reactor" rövidítése (aminek a lefordításával most nem szenvednék) és egy japán úriember áll mögötte. nevezetesen Koji Tano. Taint egy amerikai előadó, valódi nevén Keith Brewer.

Taint


MSBR - Jerico


Letöltés

Számlista:

  1. MSBR - Jerico
  2. Taint - Noise Discipline
Boldog karácsonyt (kissé elkésve) és sikerekben gazdag új évet (még éppen időben) kívánok a blogom minden látogatójának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails