Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2010. július 2., péntek

Visszatérés és nyári nagytakarítás

Fél év relatíve hosszú idő. A blogom pedig ugye ennyi ideje szünetelt. Tervezem, hogy újra nekilátok. Témám van bőven, időm is, szóval ezúttal TÉNYLEG heti több anyagot szeretnék kirakni. Először azonban elkél egy kis takarítás. Ahogy elnézem több link meghalt, YouTube videók lettek leszedve, képek nem jönnek be és egyéb nyalánkságok. Ezeket holnap, holnapután javítom, a változtatásokat lementem. Ha ez megvan, akkor utána várhatóan rögtön érkezik is egy cikk. Azt még nem tudom miről, témából több, mint elég van. Részleteket majd kicsit később, most fáradt vagyok már.

Szerkesztés [2010. 07. 03]: Jóval több link halott, mint hittem volna. A hadszínteret újra feltöltöm, és így egyben lehet majd leszedni, illetve a neten meg is lehet tekinteni. A html-kódok lementése a cikkekhez még folyamatban, eltolt kép- és videóbeillesztések javítása szintén.

Szerkesztés [2010. 07. 09.]: Kész! Minden link újra él, html kódolással a cikkek lementve, elrontott videók és képek újra feltöltve, helyesírásai hibák javítva. Ez azért eltartott egy darabig. Még ma jön a következő cikk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails