Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. szeptember 11., péntek

Sabaton - The Art Of War


A svéd power metal zenekar ötödik albuma ez, amely tavaly jelent meg. A cím takarja a témát is: harcokról, háborúkról, csatákról szólnak a dalszövegek, jórészt a két világháború idejéből. Nem váltja meg a világot, nem talál fel új zenei stílusokat (pedig az ma mekkora divat...), de nem is kell. Remek hallgatnivaló, a dallam fülbemászó és kiválóan alkalmas egy fárasztó nap után némi életerő feltámasztására. Nálam mindenképpen.

Nekem azért is élmény őket hallgatni, mert minden történelmi kor közül a két világháborúval foglalkozok a legszívesebben, ellenben ilyen témával foglalkozó együttessel rajtuk kívül nem nagyon találkoztam. Egyszer szívesen elmennék egy koncertjükre őszintén szólva. Így, itthon hallgatva is kifejezetten vérpezsdítő zene. Ha elképzelem milyen hatása lehet több ezres tömegben, brutális hangerővel... nem vagyok egy koncertre járó ember nagyon, de ez fenomenális lehet.


A Cliffs of Gallipoli hivatolos klippje.

Számlista:

1. "Sun Tzu Says" 0:23
2. "The Ghost Division" 3:51
3. "The Art of War" 5:08
4. "40:1" 4:10
5. "Unbreakable" 5:58
6. "The Nature of Warfare" 1:18
7. "Cliffs of Gallipoli" 5:51
8. "Talvisota" 3:32
9. "Panzerkampf" 5:15
10. "Union (Slopes of St. Benedict)" 4:05
11. "The Price of a Mile" 5:55
12. "Firestorm" 3:25
13. "A Secret" 0:37

Letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails