Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. október 19., hétfő

Wendigo - Audio Leash


Tudom, hogy megígértem, hogy a legközelebb nem zenéről írok, de e lemez miatt megéri ezt az ígéretet megszegni.

A Wendigo 2004-ben alakult, progresszív metált játszó banda. A hazai metálzenekarok közül szerintem egyértelműen a legminőségibbek. Az előző lemezük, a Let It Out, hosszú ideje az egyetlen, ami eredetiben megvan (több tervbe van véve: Ayreon, Palya Bea, csak pénzmag kéne hozzá...). tartalmas szövegek, remekül eltalált hangzás, lendületes, de változatos zúzás... minden ami a jó metálhoz kell.

Ez az új lemez remekül sikerült (most, miközben ezt írom, megy végig másodszorra, de még lesz pár végigpörgetés ma...). És ami még jó hír: ingyen és legálisan letölthető az együttes honlapjáról mind mp3, mind veszteségmentes wav formátumban!

Sajnos rossz hír is van: az együttes "bizonytalan ideig szünetel", ergo feloszlik. Voltak problémák a kiadás körül, a szervezéssel (egymástól távol lakó tagok...). De minek én mondom el? Olvassátok el inkább az eredeti közleményt a weboldalon (letöltés alatt linkelve)!


hivatalos lemezbemutató videó


Számlista:

1. "Reach" 3:33
2. "Heroes" 3:33
3. "Leash" 5:30
4. "Entropia" 4:24
5. "Condemned" 4:14
6. "Mirrormask" 4:01
7. "Left" 3:48
8. "Failure" 3:45
9. "Spineless" 2:47
10. "Drift" 6:51

1 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails