Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. október 10., szombat

Confession - Cancer



Ez a Confession nevű csapat második albuma, amely pár hete jött ki mindössze. A csapat a Last.fm címke szerint hardcore kategóriába sorolandó. Én nem vagyok efelől meggyőzve. A Last.fm címkéinél pedig előfordult már olyan blama, hogy Rick Astley bekerült a brutal death metal címkéjű előadók közé. Meg a hardcore-t mostanában divat mindenre ráhúzni, amiben elektromos gitár és elmaszatolt ének van. Szóval a bejegyzésem címkéi közé kissé félve tettem ki a "hardcore" besorolást, de jobb híján maradt ez. Na, de szólok pár szót a lemezről is:

Hát(tal nem kezdünk, mondatot, de most már mindegy), ez az album olyan... semmilyen. Van benne rappes lüktetés, meg éneklés, meg hörgés, meg hallgatható, de mégis... ha kimarad az életedből nem vesztesz semmit. Ugyanis nem találtam az egész albumon egy olyan számot sem, amire az "eredeti" jelzőt rá lehetne akasztani. Egyszerűen az az érzésem végig, hogy ezt már hallottam valahol.



Számlista:

1. "Intro" 1:26
2. "Send a Meat Truck" 3:17
3. "Must've Cut His Heart Out" 3:02
4. "Anarchy Road" 3:06
5. "That Scag and His Floozie, They're Gonna Die" 3:04
6. "That's Not the Goose" 2:59
7. "I Am the Nightrider" 3:14
8. "The Bitch Is Born to Run" 2:57
9. "Cundalini Wants His Hand Back!" 3:56
10. "She's Not What She Seems" 2:50
11. "Chewed Up and Spat Out" 3:26
12. "People Don't Believe In Heroes Anymore" 3:59
13. "That's Not The Goose (Ft. JJ Peters)" 2:52

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails