Dear visitor!

All articles on this page are in Hungarian language. If you would like to request an English translation, write me to my e-mail or leave a comment. It's important to give me an e-mail adress, to inform you when I am done with it. If it is finished, I upload it to the blog and tag it with "translation".

Keresés ebben a blogban

2009. május 21., csütörtök

Blognyitó

Játszottam már egy ideje a blogindítás gondolatával, de ténylegesen nekilátni mindezidáig lusta voltam. Most azonban csak nyélbe ütöttem a dolgot.

Amit rólam tudni érdemes: antialkoholista, bulikerülő fiatalember vagyok. Ennek írásakor épp az írásbeli és a szóbeli érettségieim között vagyok félúton. Terveim szerint történész vagy főállású író leszek (utóbbit nem magyarul, ha összejön valaha is), majd elválik melyik. Esetleg mindkettő.

Sport és a tömegnyomorgós helyekre járás nem érdekel igazán, így a szabadidőm nagy részét olvasással, prózaírással, netezéssel és számítógépes játékok nyüstölésével töltöm. Zenét nem csak szabadidőmben, de tanulás alatt is hallgatok, elsősorban rock és metál kategórián belül, de bármi egyéb is szóba jöhet. Hétvégénként pedig rendszeresen megyek a környező erdőbe sétálni, túrázni.

Érdeklődési körömből adódóan meglehetősen sok regénnyel, játékkal, filmmel volt már dolgom, így ezekről próbálok majd valamilyen képet adni, remélhetőleg inkább több, mint kevesebb sikerrel. Ha pedig időnként sikerül elutaznom valahova, akkor általában - érdekességtől függően - irdatlan mennyiségű képet tudok készíteni, ezek jó részét (személyes jellegűek kivételével) is megosztom itt. Ha van bármi ötlet, téma, amiről úgy gondolod írhatnék, akkor küldj egy e-mailt a warfoki@hotmail.com -ra (NE, a gmail-esre, azt ritkán nézem), vagy kommentelj ide. Természetesen nem garantálom, hogy helyet kap az ötlet, de egyátalán nincs kizárva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails